Skip to main content

ORTOLAB AFS WORKS

IT WORKS!

https://www.youtube.com/watch?v=ENft9YJ7mGQ

Belastningsskador kommer smygande förr eller senare. Vanligt är att de ger sig tillkänna i fot, knä, höft rygg, nacke och har ofta sitt ursprung i fötterna. Felaktigt utformade skor och hårda golv ger fötterna onaturliga förutsättningar. Andra delar av kroppen försöker kompensera vilket leder till överansträngning. Många som går och står mycket i sitt arbete har problem. En arbetsgrupp som är extra utsatt är de som använder arbetsskor/skyddsskor. De är hårda och ”saknar” stötdämpning.

En stor målgrupp av våra kunder har ORTOLAB AFS fotbäddar i sina arbetsskor/skyddskor och responsen är mycket positiv. Därför har vi nu utvecklat ORTOLAB AFS WORKS, fotbädden som är speciellt anpassad till arbetsskor/skyddsskor och uppfyller samtliga ESD/ antistatiska krav. Förutom att fotbädden kan förebygga olika belastningsskador så ökar den dessutom komforten.

Mår fötter bra, så mår anställda bra

Allt fler arbetsgivare börjar inse vad välmående fötter betyder för sina anställda. Frånvaro på grund av belastningsskador (smärta i fötter, knä eller rygg) kostar företagen oerhört mycket pengar. ORTOLAB AFS WORKS är också avdragsgilla.

ORTOLAB AFS WORKS ger fotvalven dynamiska stöd och stärker därmed fotens egen stötupptagning utan att låsa valvets naturliga rörelse.

ORTOLAB AFS WORKS finns med tre olika fotvalvshöjder: hög, normal och låg. Den har en pelott ”framfotskudde” som stöd för det främre fotvalvet. Ortolab Arch Flex System Works bygger på vårt tidigare världspatent. Tillverkas i två olika tjocklekar: Plus+ passar i de flesta arbets-/skyddsskor med urtagbar innersula eller i skor med gott om plats och ger mycket bra stötdämpning. Slim för arbets-/skyddsskor med mindre plats. Ortolab AFS Works går också att använda i dina normala skor.

Dessa har utan tvekan räddat mina fötter. Tar ett tag att vänja sig vid pelotten, känns till en början som att strumporna knölat sig i skon, men spänningarna i tårna har släppt och fötterna ömmar inte längre efter en hel dag i skyddsskor. Rekommenderas!

Tänk om jag hade hittat dessa tidigare. Jobbat i truckskor på betonggolv i 20 år, haft ont i fötterna senaste 5 åren. Kändes som att jag testat allt på marknaden utan att det blev riktigt bra. Tog en chansning på dessa, och det är otroligt vad nöjd jag är! Skålen för hälen var verkligen underbar.

För er som funderar och undrar så kan jag med hela mitt hjärta tala om att dessa sulor har förändrat mitt liv. Kan gå på stengolv med truckskor utan att gråta efter en dags jobb.
Har inte ont i ben, benhinnor eller ländryggen efter att dessa sulor introducerades i mitt liv. Har hjälpt många av mina anställda med olika problem.

Har nu använt fotbädden i drygt två månader. Jobbar som kock och står och går hela dagarna. Alltid haft ont och blivit trött i fötterna när jag jobbat. Nu har jag en helt annan känsla i fötterna efter ett arbetspass. Kan varmt rekommendera denna produkt.

TACK! Fick hem mina sulor snabbt. Så underbara för mina fötter! Beställer genast ett par till för att ha på jobbet.

Köpte dessa till mina arbetsskor. Smärtan i hälen försvann. Går som på moln hela dagarna. Tack!

Köpte till mina jobbskor, värken i fötter och höfter försvann på nolltid. Önskar jag köpt ett par för många år sedan. Kommer aldrig mer gå utan ett par igen! Bästa investeringen jag gjort i mitt liv!

Så bra, går mycket i jobbet.