KARRIÄR

Ortolab är ett privatägt företag vars unika produkter bygger på mångårig forskning och kunskap om människans rörelseapparat. Vi är Sveriges största tillverkare av individuellt anpassade ortopediska fotbäddar, med extremt nöjda kunder. Ortolab är baserat i Rundvik, mellan Umeå och Örnsköldsvik, med återförsäljare och samarbetspartners över hela landet.

Om Ortolab

Vår vision: Vi vill bidra till ett mer aktivt liv för alla.

Genom kvalificerat hantverk – kombinerat med avancerad teknologi och unikt material – får våra kunder hjälp med individuell utprovning av fotbäddar som avhjälper besvär som drabbar rörelseapparaten. Att förena funktion och komfort har alltid varit vår strävan. Med våra fotbäddar blir det härligt att röra sig, såväl i vardagen som på fritiden.
Bland våra kunder finns exempelvis eliten i idrotter som löpning och fotboll, men också flertalet sjukhus runt om i landet. På dessa får diabetiker, reumatiker och andra personer med ortopediska problem hjälp till en bättre vardag. Under vår devis Made in Norrland levererar vi årligen nära 50 000 par av våra fotbäddar till människor med behov av extra fotstöd och förhöjd komfort.

En spännande och dynamisk arbetsplats

I våra nyrenoverade lokaler erbjuder vi alla våra anställda givande och utmanande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö. Vi har hög kompetens bland våra medarbetare och vill att alla våra anställda ska känna att de får utvecklas genom ansvarsfulla arbetsuppgifter. Hos oss får alla medarbetare chansen att synas och bidra med idéer och engagemang.

Ortolabs värdeord

Att förena funktion och komfort. Detta är Ortolabs filosofi. Varje människa ska kunna röra sig bekvämt och slippa belastningsskador. Det är med den tanken vi utvecklar branschledande produkter av högsta kvalitet, som både gör gott och känns bra på foten. Som en del av vårt team får du chansen att vara med och skapa mervärde för människor i deras vardag. Rörelse ska vara lustfyllt!
Vi erbjuder en unik möjlighet att hjälpa människor inte bara i Sverige, utan även i andra länder, till ett friskare löpsteg och ett lättare liv. Det är den sanna Ortolab-andan för oss.

Intresseanmälan

Om det inte finns någon tjänst som passar dig för tillfället är du välkommen att göra en intresseanmälan. Vi har alltid användning av kunniga och engagerade människor, och det är inte omöjligt att vi kan ha användning av din profil och kompetens i ett senare skede. Varmt välkommen med din anmälan via mail till per@ortolab.se

Aktuella tjänster

Vi söker ett flertal produktionsmedarbetare till Ortolab

På Ortolab erbjuder vi alla våra anställda givande och utmanande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler. Hos oss får alla medarbetare chansen att synas och bidra med idéer och engagemang. Arbetet genomsyras av ständiga förbättringar bland annat genom 5S. Vi är nu i en expansiv fas och söker därför ett flertal produktionsmedarbetare till vår tillverkningsenhet i Rundvik, belägen mellan Umeå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär fördelat mellan olika processer i vår produktion där dina primära arbetsuppgifter blir att utföra och säkerställa produktionsutfallet på varje unik produkt.

Utbildning/erfarenhet

Gymnasial utbildning ex. industritekniskt program eller motsvarande, och/eller liknande yrkeserfarenhet. Du har gärna några års erfarenhet inom tillverkande industri. Arbete med CNC-fräsning och god datorvana är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker personer med rätt inställning och stort driv. Du är van att arbeta självständigt och som en del av ett team. Du är praktiskt lagd och tar gärna egna initiativ. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där du som person är positiv och social. Noggrannhet ser vi som en självklarhet.

Om företaget

Ortolab AB är ett väletablerat privatägt företag med sin produktionsenhet i Rundvik, Nordmalings kommun. Ortolab är ledande inom tillverkning av individanpassade ortopediska inlägg som förebygger och lindrar människors besvär. Vi är idag rikstäckande och under vår devis Made in Norrland levererar vi årligen nära 50 000 par till våra nöjda kunder och återförsäljare. Ortolabs produktionsenhet består av en högteknologisk miljö med 3D-scanning, modellering och tillverkning där jobbet utförs ifrån den egendesignade programvaran.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Omfattning/varaktighet

Heltid/tillsvidareanställning.
Ortolab AB tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön

Lön enligt avtal.

Ansökan

Varmt välkommen med din anmälan via mail till per@ortolab.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Sista ansökningsdag 21:a augusti.